Ο προσωπικός μου ιστότοπος www.fancypoultry.gr σημειώνει μεγάλη επιτυχία από την έναρξη του τον Φεβρουάριο 2011, με μεγάλη επισκεψιμότητα και ανταλλαγή απόψεων για πολλά θέματα που απασχολούν τους φανατικούς ερασιτέχνες χομπίστες που ασχολούνται με τα διάφορα πτηνά της φάρμας τους, που περιγράφονται σε αυτόν.

Πολλοί επισκέπτες του ιστότοπου και της φάρμας των πτηνών μου, ζητάνε διάφορες πληροφορίες σχετικά με διάφορα θέματα που τους απασχολούν, αλλά και πολλοί ζητάνε να γνωρίσουν ή να ανταλλάξουν διάφορα είδη.

Είναι γεγονός ότι πολλοί από εμάς που εκτρέφουν διάφορα είδη στην φάρμα μας, πολλές φορές έχουν πληθώρα από κάποιο είδος, που λείπει όμως από κάποιον άλλο ή που απλά τους λείπει και θέλουν να το αποκτήσουν.

Σκέφτηκα λοιπόν να χρησιμοποιήσω αυτόν τον ιστότοπο, σαν ένα κέντρο ανταλλαγής πληροφοριών και σχολίων για όλους τους φίλους που είτε διαθέτουν κάποιο συγγεκριμένο είδος είτε το αναζητούν για να εμπλουτίσουν την φάρμα τους.

Όποιος διαθέτει ή αναζητά κάποιο είδος θα μπορεί να επικοινωνεί μέσω του forum ή να αποστέλλει το μήνυμα του, το οποίο θα αναρτάται σε αυτήν την σελίδα με τον τίτλο “Διάθεση Πτηνών & Ζώων“.

Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να διευκρινήσω, γιατί πρόσφατα κατακλύζομαι κυριολεκτικά από διάφορους, ότι δεν είμαι ούτε κατάστημα, ούτε πωλητής διαφόρων πτηνών και ζώων. Χομπίστας απλός είμαι με μεράκι στην διατήρηση και εκτροφή διαφόρων ειδών στην φάρμα μου. Εξυπηρέτηση κάνω σε όποιον ενδιαφέρεται, και μέσω του forum μου, όποιος θέλει να διαθέσει ή να βρεί κάτι μπορεί απλά να το αναρτήσει εκεί για να το δούν και οι υπόλοιποι.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Ο ιστότοπος αυτός δεν έχει εμπορικό χαρακτήρα και θα ενθαρρύνονται τα μηνύματα με τον χαρακτήρα ανταλλαγής π.χ. “ανταλλάσεται αρσενικός φασιανός Golden με θηλυκό” κ.ο.κ. χωρίς βέβαια να αποκλείονται και τα μηνύματα για αγορά ή πώληση, με την προυπόθεση όμως ότι τυχόν αγοραπωλησίες θα πληρούν τις νόμιμες απαιτήσεις (τιμολόγια, πιστοποιητικά κ.λ.π.). Ο ιστότοπος www.fancypoultry.gr δεν έχει καμία ανάμειξη σε τυχόν εμπορική συναλλαγή και δεν φέρει καμία ευθύνη. Ο στόχος μας είναι να φέρνουμε σε επαφή τους διάφορους ενδιαφερόμενους, και μόνο για την διάδοση αυτής της διαστηριότητας.

Τα μηνύματα θα πρέπει να είναι σύντομα, πλήρως περιγραφικά (είδος, γένος, ηλικία, χρωματισμός κ.λ.π.), να έχουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας (τηλ. ή και e-mail) και οπωσδήποτε την τοποθεσία της φάρμας σας.

Επισημαίνεται ότι λόγω του μεγάλου αριθμού των ανενεργών αγγελιών, θα διατηρούνται αναρτημένα στην ιστοσελίδα για 15 ημέρες μόνο, εκτός αν ο αποστολέας της ζητήσει την επαναδημοσίευση.

Τέλος, εκτός από την Σελίδα της Διάθεσης Πτηνών & Ζώων, στην Σελίδα μα τα Ενδιαφέροντα Θέματα θα φιλοξενούνται και ανταλλαγές απόψεων για τα διάφορα θέματα που σχετίζονται με αυτόν τον ιστότοπο.

ΔΙΑΘΕΣΗ

Γονιμοποιημένα αυγά από χήνες (Brown Chinese) και από λευκά κοτόπουλα Αλάσκας (Silkies). Πληροφορίες 6944-564556.

 

Πέρδικες alectoris barbara. Πληροφορίες 6932-451867.

 

 

 

Λοφιοφόρα ορτύκια Καλιφόρνιας. Πληροφορίες 6932-451867.

 

 

Κουνέλια σε ζευγάρια, Πεταλούδες – Ν. Ζηλανδίας – Καλιφόρνιας & πατρογονικά. Πληροφορίες 6977-369921

ΖΗΤΗΣΗ

Κοκοράκι Malaysian serama. Πληροφορίες I.michalis@gmail.com

Ασπρομέτωπες χήνες. Πληροφορίες 6948-667398

Κοκόρια Leghorn καφέ. Πληροφορίες 24260-22595 ή 6974-353989

ΔΙΑΦΟΡΑ

Αναλαμβάνονται μεταφορές από και προς την επαρχία. Πληροφορίες 6932-451867

23 Comments on Διάθεση Πτηνών & Ζώων

 1. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ says:

  Διατιθενται Κουνελια σε ζευγαρια Πεταλουδα-Ν.Ζηλανδιας-Καλιφορνια &Πατρογονικα κιν.6977369921

 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ says:

  Ενδιαφέρομαι για ένα αρσενικό paradise shelduck (tadorna variegata).Μήπως έχει κάποιος;Επίσης υπάρχουν προς πώληση ή ανταλλαγή 40 ταχυδρομικά περιστέρια, κότες, φοίνικες και μπράχμαν.

 3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΕΣΤΩΡΑΣ says:

  θελω κοτες brahma-cochin-giant jersey που μπορω να βρω και τι τιμες εχουν.

 4. thomas says:

  Τα cochin ειναι 8 μηνων και καφε χρωματος.
  Τα silver ειναι 8 μηνων.

 5. spiros says:

  ANTALASO PROVATO KAMEROUN ARSENIKO ME ALLA EIDI PROVATON I ZOON .6946300532 SPIROS

 6. ΧΥΤΗΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ says:

  Ζητώ να αγοράσω 10 (9 θηλυκά, 1 κοκόρι) κοινές κότες αυγοπαραγωγής (τις κλασσικές καφέ ή και άσπρες δηλαδή)σε νεαρή ηλικία. Περιοχή Αττική – 6973012650

 7. ΚΩΣΤΑΣ says:

  ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ 8 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΦΟΙΝΙΚΕΣ 8 ΜΗΝΩΝ.5 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΙΛ/ΦΛΕΡ. 8 ΙΝΤΙΑΝ ΓΚΕΙΜ.4 ΜΑΥΡΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ .4 ΑΡΑΟΥΚΑΝΑΣ.4 ΠΟΛΙΣ.2 ΣΟΥΜΑΤΡΑ. ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΦΑΣΙΑΝΩΝ.

 8. dim says:

  Γεια σας.ενδιαφερομαι για καθαροαιμα ωριμα πτηνα,η αυγα για επωαση,Plymouth Rocks,Rhode island Red,Austalorp…τηλ επικοινωνιας 6978602827

 9. ΝΑΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ says:

  ΚΑΛΟΗΣΠΕΡΑ!ΦΡΕΣΚΟΑΦΗΧΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΣ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑ ΜΕ ΔΥΟ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ(3 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ)!ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΨΗΤΟ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ Bourbon Red,ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑ!

 10. chris says:

  Ανταλλάσσω μινι κουνελι αρσενικο(λευκο)1χρονου με ενα αρσενικο καναρινι

 11. ΓΙΩΡΓΟΣ says:

  Ζητούνται κότες ή αυγά

  1) Burford Brown
  2) Cream Legbar
  3) Cotswold Legbar

  Τηλ. Επικ. 6937031698

 12. ΜΑΝΩΛΗΣ says:

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΝΟΥΣ (FRANCOLINUS FRANCOLINUS) KAI ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΥΣ KOKKINOYΣ (CARDINALIS CARDINALIS) KAI ΓΚΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΛΟΦΙΟ.
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ.

 13. chris says:

  ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΛΑΣΣΩ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ MUSCOVY DUCKS ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΕ ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΑΛΑΣΚΑΣ. ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

 14. vagelis says:

  Ενδιαφερομαι για ενα ζευγαρι tragopan satyra παρακαλω ενημερωστε με αν καπιοσ εχει και ποσο το δινει

 15. manostem says:

  geia sas,endiaferomai gia thuliko “black pheasant”
  Sas euxaristw ek twn proterwn!!

 16. nick says:

  ενδιαφέρομαι για ένα ζευγάρι κιρκίρια (anas crecca) αν κάποιος διαθέτει και θέλει ας μου στείλει e-mail στο rousnick@yahoo.gr επίσης ενδιαφέρομαι για αυγά απο πρασινοκέφαλες αγριόπαπιες και κότες ράτσας.
  Ευχαριστώ

 17. giorgos says:

  Ψαχνω αρσενικια χηνα bernacle υπαρχει κατι?

 18. stavros says:

  χαριζω μια θηλυκη φασιανη κολχικη. ειναι απιστευτη κλωσσα και μανα.ειναι 5 χρονων και εχει βγαλει πανω απο 100 φασιανακια ως τωρα.καθεται κλωσσα ξανα μολις μεγαλωσει λιγο τα παιδια της.θα χαλασω τους φασιανους που εχω γιατι θελω τη κλουβα τους για να μεγαλωνω τα κοτοπουλακια. δεν μου παει η καρδια να τη σφαξω ,ξαναπροσπαθει να κατσει κλωσσα με τετοιο καιρο φετος. οποιος τη θελει ας επικοινωνησει μενω κοντα στη θεσσαλονικη

 19. Βαγγέλης Ζαφείρης says:

  Ενδιαφέρομαι για νανάκια από τις ράτσες Barby d’Anvers kai Barbu de Watemael.Αν έχει κάποιος ή γνωρίζει κάποιον που να έχει ας επικοινωνήσει.Ευχαριστώ.

 20. stavros says:

  psaxno gia nepal kalij thiliko

 21. mixalis says:

  ενδιαφερομαι για ζευγαρια
  κυκνους ή χηνες, emperor ή cereopsis ή magellan ή παπιες μανδαρινους! επικοινωνια με mail,
  mike-giannena@hotmail.com
  στειλτε μου μηνυμα σε ποια περιοχη ειστε κ τιμη ανα ζευγος!

 22. stavros says:

  endiaferome gia white eard.mipos gnorizei kaneis pou boro na vro;