Τις άγριες γαλοπούλες βρήκαν σε μεγάλους αριθμούς οι πρώτοι άποικοι της νότιας, ανατολικής και δυτικής Αμερικής. Μεγάλος αριθμός επίσης υπήρχε στο Μεξικό. Από την Αμερική τις μετέφεραν με μεγάλη επιτυχία στην Ευρώπη. Οι περισσότερες ποικιλίες τους δημιουργήθηκαν στην Αμερική με πιθανή εξαίρεση τις White Holland.

Εκτρέφονται αποκλειστικά για το κρέας τους, το οποίο επεξεργάζονται παράγοντας πολλά εκλεκτά είδη. Το χρώμα των αυγών τους ποικίλει, αλλά όλα έχουν χαρακτηριστικές καστανές κουκκίδες.

Πολύ εντυπωσιακές είναι οι γαλοπούλες της ράτσας Bourbon Red, με βαθύ καστανοκόκκινο χρωματισμό, λευκά φτερά και ουρά. Η ονομασία τους οφείλεται στην Κομητεία Bourbon του Κεντάκυ των Η.Π.Α.

Το βάρος τους ξεπερνάει τα 12 κιλά.

Σε κατάλληλες συνθήκες γίνονται πολύ καλές κλώσσες και αντρέφουν τους νεοσσούς τους με μεγάλη φροντίδα.

Tags: , ,

8 Comments on Bourbon Red Turkey

 1. Δημήτρης Μ. says:

  θα επιθυμούσα να αγοράσω μωρά ή και αυγά bourbon red ή Narragansett κατά την άνοιξη-καλοκαίρι.Επίσης την επόμενη άνοιξη-καλοκαίρι θα πουλάω 5 μωρά standard Bronze από κλώσσα μαγαλώσωμη.

 2. οδυσσεας says:

  ενδιαφερομαι για γαλοπουλες
  μηπως εχετε;
  το τηλεφωνο μου ειναι 6982492082

 3. thomas poapathanasiou says:

  Ενδιαφερομε να αγορασω Bourbon Red Turkey και θα ηθελα να με ενημερωσετε για την τιμη και απο που θα τις προμηθευτω.Ευχαριστω για τον χρονο σας.

 4. santorinios athanasios says:

  θέλω να μάθω τιμές για γαλοπούλες κότες και χήνες για κρέας και αυγά θα ασχοληθώ σοβαρά σε ενα χωραφι πού έχω 5 στρ.
  ευχαριστώ

 5. ΤΑΥΤΑΡΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ says:

  ηθελα να μαθω τιμή και πως μπορω να αγορασω γαλοπουλες Bourbon Red μικρες σε ηλικια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 6. Χατζόπουλος says:

  Θα ήθελα να μαθω την τιμή για ενα αναπαραγωγικό ζεύγος γαλοπούλας κόκκινες

 7. βαγγελης says:

  ενδιαφερομε να αγορασω Bourbon Red Turkey μικρα η μεγαλα μπορειτε να με ενημερωσετε για τιμη και απο που θα τις προμηθευτω

 8. Iωαννης says:

  Ενδιαφερομε να αγορασω Bourbon Red Turkey και θα ηθελα να με ενημερωσετε για την τιμη και απο που θα τις προμηθευτω. Ευχαριστω

Leave a Reply

*